Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
- 44%

Samsung A8 64GB Svart Olåst | FULLT NYSKICK

Availability: Out of stock

7,499.00kr 4,199.00kr

Slut i lager

Compare
Kategori:
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Produktbeskrivning:

Om du väljer nya Samsung Galaxy A8 (2018) som din nästa smartphone får du en mobil med generös 5,6″ infinityskärm med Full HD-upplösning och sAMOLED-display som utnyttjar telefonens framsida till nästintill det yttersta.

Operatörslås: Olåst
Skick: NYSKICK, helt oanvänd (se bilder till vänster)
Garanti: 6 månader
Medföljer: Original kartong och laddare

  • 5,6″ Full HD Infinity-display
  • 32 GB + microSD-kortplats
  • Betala med Samsung Pay
  • Vattentät enligt IP68
  • Dubbla simkortplatser

Likheter med flaggskeppsmobiler

Galaxy A8 är en vidareutveckling av Samsungs A-serie där både A3, A5 och A7 kom i början av 2017. Serien har dock med A8 tagit ett rejält kliv uppåt och liknar flaggskeppsmodellerna i S-serien till både ut- och insida. Vid en första anblick kan den till och med lätt förväxlas med Galaxy S8, då A8 också fått fram- och baksida i glas med aluminiumram och en infinityskärm som sträcker sig från sida till sida och endast lämnar smala paneler över och under displayen. Galaxy A8 har dock inte de välvda edge-kanterna som toppmodellerna har.

Upplösningen är 1080 x 2220 pixlar med 441 pixeltäthet och Samsungs Super AMOLED-display som ger dig fina och starka färger.

Damm- och vattentålig

Använd din telefon oavsett väder eller om du jobbar i våta och dammiga miljöer. Regn, snö eller utspillt vatten är inga bekymmer för Galaxy A8. Mobilen har damm- och vattenskydd enligt IP68 som gör att den sänkas ned i vatten ner till 1,5 meter i upp till 30 minuter.

Dubbla selfiekameror och snabb kamerateknik

Galaxy A8 (2018) är Samsungs första mobiltelefon med dubbla frontkameror, på 16 respektivt 8 megapixlar. Med två kameror riktade åt samma håll kan A8 utnyttja funktionen Live Focus som gör motivet – i det här fallet ditt ansikte – skarpt medan bakgrunden blir effektfullt suddig. Det ger dig ännu bättre selfies, utan filter. Funktionen finns sedan tidigare hos Note 8 men här har Samsung lagt till den på frontkamerorna istället för på baksidan.

Frontkameran är även ljusstark vilket innebär att du kan fotografera även när ljuset är svagt, som på kvällen, inomhus, på festen eller konserten.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Fri frakt

alla ordrar skickas fraktfritt med DHL

Köp begagnad mobil tryggt

90 dagars garanti på alla begagnade mobiltelefoner

Välj den service som passar dig

Vi erbjuder Basic, Standerd eller Premium service

Ring till oss

042-36 70 90

Translate »